Fenerbahçe'de İsmail Kartal neşteri! Serdar Aziz, Bonucci ve Zajc kadro dışı kaldı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal neşteri! Serdar Aziz, Bonucci ve Zajc kadro dışı kaldı

(FB HABERLERİ) Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de 3 futbolcu kadro dışı kaldı. Tecrübeli antrenör İsmail Kartal'ın Zajc, Bonucci ve Serdar Aziz'i İstanbul'da bıraktığı öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Avrupa defterini de kapatan Fenerbahçe artık tüm dikkatini Süper Lig'e verecek. Galatasaray ile sıkı bir zirve yarışına giren sarı-lacivertliler, bugün Sivas ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencileriyle bir toplantı yaptı.

AVRUPA DEFTERİNİ KAPATIP ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ

Artık kritik haftalara girildiğini ve herhangi bir puan kaybının telafisinin çok zor olacağını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcının, "Son haftalar her takım için zordur. Her mücadeleye bunun bilincinde çıkmalıyız. Gönül isterdi ki Avrupa'da da yolumuza devam edelim. Ama olmadı. O sayfayı kapatıp önümüze bakmalıyız. Hiçbirinizin Olympiakos maçına takılıp kalmasını istemiyorum. Tüm dikkatimizi artık Süper Lig'e vermeliyiz. Ligde şampiyon olarak bizi bu sezon her maçta destekleyen taraftarımızı mutlu etmeliyiz" dediği öğrenildi.

depophotos-18288580.jpeg

G.SARAY VE TRABZONSPOR TAKILDI AMAN SAKIN

Sivas'ın her takım için zor bir deplasman olduğunu da hatırlatan Kartal'ın, "Sivas sahasında çok iyi oynayan bir takım. G.Saray ve Trabzonspor ile berabere kaldılar, Beşiktaş'ı da mağlup ettiler. Nasıl bir rakiple oynayacağımızın bilincinde sahaya çıkalım. Her maçta olduğu gibi Sivas karşısında da ilk dakikadan itibaren baskı kurup skor üstünlüğünü erken almalıyız. Size güveniyorum. Kimsenin aldıkları sonuçlara odaklanmayalım. Bütün maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkalım" ifadelerini kullandığı bildirildi.

İSMAİL KARTAL 3 YILDIZI KADRO DIŞI BIRAKTI

Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Stüdyosu' programına bağlanarak Sarı Lacivertli takım hakkında çok önemli bilgiler veren Doruk Tecimer, İsmail Kartal'ın kadroya almadığı 3 futbolcuyu açıkladı. Olympiakos maçında oynadığı futbolla tepki çeken Zajc'ı İstanbul'da bırakan Kartal, Serdar Aziz'e de kafilede yer vermezken, Bonucci'nin de Sivas'a götürülmediği belirtildi.

gljhxkhxqaakxi7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN