Beşiktaş'ın eski yıldızının heykeli dikilecek! 12 Nisan'da açılacak...

Beşiktaş'ın eski yıldızının heykeli dikilecek! 12 Nisan'da açılacak...

Beşiktaş'ın eski yıldızının heykeli dikilecek. Efsane isminin heykelinin dikileceği haberi siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Heykelin açılış töreni 12 Nisan'da yapılacak.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş formasını terleten Allen Iverson'ın heykelinin dikileceğini duyurdu.

Efsane basketbolcu için yapılacak heykelin 12 Nisan'da açılacağı ve heykelin Penn Medicine antrenman tesisindeki "76ers Legends Walk" isimli bölümde yerini alacağı kaydedildi.

Allen Iverson, Charles Barkley, Wilt Chamberlain, Maurice Cheeks, Billy Cunningham, Julius Erving, Hal Greer, Bobby Jones, Moses Malone ve Dolph Schayes ile birlikte tesisin dışında heykeli bulunan 10. oyuncu olacak.

Eski basketbolcu Allen Iverson'dan Beşiktaş itirafı

Basketbol hayatının büyük bir bölümünü Philadelphia 76ers forması altında geçiren efsane basketbolcu, 2010-2011 sezonunda Türkiye'ye transfer olarak Beşiktaş formasını terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN