Beşiktaş'a sürpriz teklif! Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. İngiliz devi gözünü kararttı, yıldız oyuncu gidiyor

Beşiktaş'a sürpriz teklif! Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. İngiliz devi gözünü kararttı, yıldız oyuncu gidiyor

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor. Kupayı evine götürmek isteyen siyah-beyazlı ekipte transfer çalışmaları hızlandırıldı. Takımdan gönderilecek isimler tek tek belli olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. İngiliz devi gözünü kararttı, yıldız oyuncu gidiyor. İşte transferin ayrıntıları...

Fernando Santos ile yolları ayırdıktan sonra temizliğe başlayan Beşiktaş'ta gidecek isimler tek tek belli olmaya başladı. Son olarak bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Alex Oxlade-Chamberlain'e ülkesinden sürpriz bir talip çıktı. İngiliz devi gözünü karattı. Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. Yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor.

ADA EKİBİ GÖZÜNÜ KARARTTI! HASAN ARAT KASAYI PARAYLA DOLDURACAK

Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ta kötü bir sezon geçiren ve sık sık sakatlanan Oxlade-Chamberlain'e, Southampton talip oldu. Takımdan ayrılmaya sıcak bakan yıldız oyuncu için ada ekibi 10 milyonu gözden çıkardı. Alex Oxlade-Chamberlain'in tekrardan ülkesinde top oynamak istemesinden dolayı bu teklife sıcak bakması bekleniyor.

yeni-proje-2024-04-24t160137-324.jpg

25 MAÇTA FORMA ŞANSI BULDU

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 resmi maça çıkan Alex Oxlade-Chamberlain bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN