Konya'da ucuz kıyafet kuyruğu: Vatandaşlar eksi 3 dereceye aldırmadı

Konya'da faaliyet gösteren bir giyim mağazası, düzenlediği indirim kampanyasıyla vatandaşları mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sabahın erken saatlerinde eksi üç derece soğukta bekleyen vatandaşlar, uygun fiyatlı alışveriş fırsatını kaçırmamak için mağaza önünde sıraya girdi.

Konya'nın Meram ilçesinde bir giyim mağazasının düzenlediği indirim kampanyası, soğuk havaya rağmen vatandaşları mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturmaya teşvik etti.

Eksi 3 derecede bekleyen vatandaşlar, uygun fiyatlı ürünleri kapmak için sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdi.

'FİYATLAR YÜKSEK OLDUĞU İÇİN GEÇİMİMİZ ZOR OLUYOR'

Bir vatandaş, "Sabah gelelim dedik, sıra olmaz dedik yine sıra vardı. Orta gelirli bir aileyiz ama yine de yetmiyor. Param olsa neden bekleyeyim, istediğim yerde istediğim şekilde alırım" derken, bir öğrenci ise "Fiyatlar yüksek olduğu için geçimimiz zor oluyor. Bir iki saat daha burada oluruz" şeklinde konuştu.

Soğuk hava ve uzun süreli bekleyişe rağmen vatandaşların indirim fırsatını değerlendirmek için mağaza önünde beklemeye devam ettiği gözlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN