Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığa yeniden aday

Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığa yeniden aday

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nın Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştirildi. Toplantı, kulüp başkanı Dursun Özbek başkanlığında yönetim kurulunun tam kadro katılımıyla başladı.

Toplantının açılışında, divan başkanlığı için önerilen Eşref Alaçayır, üyelerin oy birliğiyle göreve getirildi. Alaçayır'ın seçilmesinin ardından gündeme geçildi.

ÖZBEK YENİDEN ADAY

Başkan Dursun Özbek'in, Galatasaray Spor Kulübü başkanlığı için mayıs ayında yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

Özbek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlarımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık. Galatasarayımız için çalışmaktan hiçbir zaman yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey, sizlerin verdiği destekti. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini göstermiş olduğumuzu düşünüyorum. 25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN