Konya'da soba faciası! Anne yaşamını yitirdi, kızının durumu ağır

Konya'da soba faciası! Anne yaşamını yitirdi, kızının durumu ağır

Konya'da anne ile kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yakınlarının ulaşamaması üzerine ortaya çıkan olayda, anne hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan kızının durumu ağır.

Soba faciası Konya'nın Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi, Bağlantı Sokaktaki 3 katlı apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Zübeyde ve kızı Hümeyra Ay'dan haber alamayan komşuları, kontrol etmek için kilitli olmayan kapıyı açıp eve girdiğinde anne- kızı hareketsiz halde yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibince yapılan ilk kontrolde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zübeyde Ay'ın hayatını kaybettiği, kızı Hümeyra Ay'ın ise durumunun ağır olduğu belirlendi.

8303826.jpg

Hümeyra Ay, Konya Şehir Hastanesine kaldırarak tedaviye aldı. Anne Zübeyde Ay'ın cenazesi ise evdeki incelemenin ardından otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN