Konya'da feci kaza! Ağaca çarpan minibüs 3 çocuğa mezar oldu

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, önce refüje sonra ağaçlara çarparak durabildi. Minibüsün demir yığını haline dönüştüğü kazada Muharrem Aknur (16), Yaren Aknur (12) ve Yiğit Uğur Azat (4) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Korkunç kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Adana Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilyacılar istikametine seyir halinde olan Mehmet Saim A. (41) idaresindeki 49 AAC 437 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaca çarparak durdu.

8199098.jpg

3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde minibüsteki yolculardan 16 yaşındaki Muharrem A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, araçta bulunan ve yaralanan 6 kişi ambulanslarla şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 12 yaşındaki Yaren A. ve 6 yaşındaki Yiğit A. da hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

8199081.jpg

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden Muharrem A.’nın cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kazaya karışan minibüs polis ekiplerinin incelemesinin ardından otoparka kaldırıldı. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

8199080.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN