Konya'da evde patlama: 1'i ağır, 4 yaralı

Konya'da evde patlama: 1'i ağır, 4 yaralı

Konya'da, bir evin mutfağında patlama meydana geldi. Olayda, 1'i ağır, 4 kişi yaralanırken, patlamanın, doğal gaz kaçağından kaynaklandığı düşünülüyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesi Alaylar 2 Mahallesi Necati Kalaycıoğlu Caddesi'ndeki 3 katlı bir binanın 1'inci katında sabah saat 10:00 sıralarında doğal gaz kaçağından olduğu düşünülen bir patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

s.jpg

Mutfakta çıkan patlama sırasında evde bulunan Ahmet Karaaslan, Meral Karaaslan, Yaren Karaaslan ile Vahdettin Altunbaş yaralandı.

Vücudunda yanıklar oluşan yaralılar, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Karaaslan'ın dünürü olduğu öğrenilen Vahdettin Altunbaş'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

df.jpg

İtfaiyeciler, evdeki alevleri söndürürken, patlamanın doğal gaz kaçağından kaynaklandığı üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN