Altın yatırımcıları hazırlanın, son 3 gün! Altında yeni süreç başlıyor: İslam Memiş duyurdu

Altın yatırımcıları hazırlanın, son 3 gün! Altında yeni süreç başlıyor: İslam Memiş duyurdu

Altın yatırımcıları hazırlıklı olun, son 3 gün! Altında yeni süreç başlıyor! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarih vererek uyardı...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını heyecanlandıran yeni gelişmeler hakkında bilgi verdi.

İSLAM MEMİŞ TARİH VEREREK ALTIN YATIRIMCILARINI UYARDI

Birçok Altın Fiyatı Tahmini Çıkan İsim: Şubat Ortasında...

Altın ve gümüş fiyatlarında son dönemde beklenen düşüşlerin gerçekleşmeye başladığını belirten İslam Memiş, özellikle altın ve gümüş yatırımcılarının stratejilerini gözden geçirmesi gerektiğini vurguladı. Döviz kurları ve jeopolitik gerilimlerin de bu süreçte etkili olabileceğine dikkat çekti. İşte İslam Memiş'in değerlendirmeleri:

"Ons altın tarafında düşüşler, kripto paralarda yükselişler var. Kripto paralar düşüşe geçince altın tarafında tekrar yükseliş göreceğiz. Bu ilişkiyi mutlaka göz önünde bulundurmanız lazım.

1 Mayıs tarihine kadar bakalım nasıl bir yol haritası belirleyeceğiz.1 Mayıs'ta Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararı var. Tekrar toparlanan yatay bir süreç göreceğiz.

Ben Temmuz hazırlığı yapacağım. Temmuz ayına kadar sessiz bir şekilde kenarda durmaya devam edeceğim. Ons altın ne zaman 2.300 dolar seviyesinin altına sarkarsa gram altın tarafına giriş yapabilirsiniz.

Gram altın 2.700 lira seviyesinden 2.500 lira seviyesine kadar geriledi. Dolayısıyla bu 200 liralık gerilemeyi satın almanın mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum.

Tekrar İran-İsrail arasında bir gerilim yaşanırsa tekrar bir misilleme yaşanırsa hiç fırsat vermeden tekrar 2.700 liraya kadar gider yine yaz aylarında Temmuz ayında gram altın TL fiyatında 3.000 TL beklentime devam ettiriyorum.

Yıl sonuna kadar da 3.500 lira seviyesi masa da kalmaya devam ediyor. Elinde TL bulunduranlar fiziki işlem yapanlar altın fiyatlarındaki düşüşleri ihmal etmemeli ve bunu iyi bir şekilde değerlendirmeli...

Gümüş tarafında da ciddi bir değer kaybı gördük. Özellikle gümüşün ons fiyatı ve gram fiyatında da düşüş vardı. Gümüş altına kıyasla ucuz... Bunu iyi değerlendirmek lazım. Elinde dolar bulunduran arkadaşlarımızın bunu fırsata çevirebilir.

2 hafta önce gümüşün gram fiyatı 31 lira seviyesindeydi, burada 3 liralık bir değer kaybı gördük. Gümüşün gram fiyatı da altın gibi ucuz. Gümüş almak için fırsat kollayan, gümüş almayı düşünen yatırımcı arkadaşlarımıza duyurulur. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN