Konya'da avukata silahlı saldırı: Bacaklarından vurdular

Konya'da avukata silahlı saldırı: Bacaklarından vurdular

Konya'da kimliği belirlenemeyen şahıslarca silahlı saldırıya uğrayan avukat Aydın Ceylan, bacaklarından yaralandı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Dün saat 17.30 sıralarında Konya'nın Akşehir ilçesi Yarenler Mahallesi’nde bir saldırı meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası avukat Aydın Ceylan (37), evinden çıkıp otomobiline bineceği sırada sokaktaki manavın önünde bekleyen kimliği belirsiz kişi tarafından durduruldu.

Şüpheli, Ceylan ile kısa süreli konuşmasının ardından belinden çıkardığı tabancayla 5 el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Ceylan, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, Ceylan’ı hastaneye götürdü.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarında yaptığı incelemede, saldırganların 2 kişi olduğunu ve gün içinde Ceylan’ın oturduğu sitenin bahçesine girip çıktıklarını saptadı. Olay günü ise saldırganların otomobille sokaktan geçtiği, bir süre sonra içlerinden birinin geri dönerek Aydın Ceylan’ı manav önünde beklemeye başladığı ve aracına yönelen Ceylan ile konuştuktan sonra vurduğu tespit edildi. Aydın Ceylan’ın ifadesinde saldırganları tanımadığını söylediği bildirilirken, polis şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN