Kızılay AVM'den sonra Ankara'ya bir darbe daha! Şehrin göbeğindeki o AVM resmen icradan satışa çıkıyor

Kızılay AVM'den sonra Ankara'ya bir darbe daha! Şehrin göbeğindeki o AVM resmen icradan satışa çıkıyor

Geçtiğimiz aylarda kapanmasına karar verilen Kızılay AVM’den sonra Ankara’ya bir darbe daha geldi. Şehrin göbeğinde yer alan ve çevre ilçelerdeki vatandaşlar tarafından çok sık ziyaret edilen o AVM resmen icradan satışa çıkıyor. İşte, AVM’yle ilgili alınan yeni kararın detayları…

Ankara’nın ünlü alışveriş merkezlerinden olan o AVM’yle ilgili alınan yeni karar herkesi şaşkına çevirdi. Karar kapsamında AVM icradan satışa çıkacak…

AÇIK ARTIRMA 22 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Ankara’nın göbeğinde konumlanan ve çevre ilçelerden herkesin akın ettiği, kentin ünlü alışveriş merkezlerinden Taurus AVM, Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından icradan satışa çıkarıldı.

taurusu-avm-icradan-satisa-cikiyor.jpg

Çankaya’da yer alan ve 25.937 metrekarelik alanı olan AVM’nin değeri 2 milyar 482 Milyon TL olarak belirlendi. 148 adet mağazası bulunan Taurus AVM’nin satışı için ilk açık artırma 22 Mayıs’ta başlayıp 29 Mayıs’ta son bulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN