Eve böcek ilacı döküp kapıyı pencereyi bantlayarak gitti: Alt kattaki zehir üst kattaki çocuğu hayattan kopardı

Eve böcek ilacı döküp kapıyı pencereyi bantlayarak gitti: Alt kattaki zehir üst kattaki çocuğu hayattan kopardı

Akılalmaz olayın adresi Konya. İki katlı kerpiç evin alt katında oturan kiracı evdeki böcekleri öldürmek için çeşitli yerlere böcek ilacı döküp ardından kapıyı ve pencereyi bantlayarak evden ayrıldı. Alt kattaki zehrin üst kata tesir etmesiyle evdeki 5 kişi böcek ilacından zehirlendi. Sömestr tatilinde anneannesini görmek için evine misafirliğe gelen 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybetti.

Feci olay Konya'nın Meram ilçesi Uluırmak Mahallesinde bulunan 2 katlı kerpiç bir evde akşam saatlerinde meydana geldi. Kerpiç evin ilk katında kiracı olarak oturan Abdülkerim Ahmet evdeki böcekleri öldürmek amacıyla geçtiğimiz pazartesi günü daireyi ilaçladı.

8597779.jpg

Evin çeşitli yerlerine peçete ve kağıt üzerine böcek ilacı koyarak kapı ve pencereleri bantlayan Ahmet, eşi ve çocuklarıyla evden ayrıldı.

8597652.jpg

TÜM AİLE RAHATSIZLANDI

Böcek ilacının kokusunun ikinci katta N.D.’nin oturduğu daireye sızmasının ardından evde bulunan N.D.’nin kızı ve torunları kokudan etkilendi. Bugün sabah saatlerinde rahatsızlanan N.D.’nin kızı A.T. (40), çocukları F.T. (18) ve Y.T. (15) ile yeğenleri S.G.B. (21) ve M.B. (17) mide bulantısı şikayetiyle hastaneye giderken, anneanne N.D. ile 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel evde kaldı.

8597783.jpg

ÇOCUK KURTARILAMADI

Bir süre sonra anneanne N.D., torunu Ahmet Enes Temel’in hareketsiz olduğunu fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Enes Temel, Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

8597654-001.jpg

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 7 yaşındaki çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TATİLDE ANNEANNELERİNİ ZİYARETE GELMİŞLERDİ

Olayın ardından evde inceleme yapan polis, ilk belirlemelere göre ailenin, kiracının evin birçok noktasına koyduğu böcek ilacından zehirlendiğini saptadı.

8597651-001.jpg

Öte yandan, N.D.’nin kızı A.T. ve torunlarının sömestr tatili dolayısıyla anneanne N.D.’nin yanında kaldıkları öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından birinci kattaki kiracıların yakınları tarafından ev havalandırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN