Çaycının vahşice öldürüldüğü anlar ortaya çıktı: Ceset yanmayınca gömdüm

Çaycının vahşice öldürüldüğü anlar ortaya çıktı: Ceset yanmayınca gömdüm

Konya’da 2 gündür kendisinden haber alınamayan Yıldırım Uyan’ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Husumetli olduğu kişi tarafından öldürülen Uyan'a zanlının arabayla çarptığı ve daha sonra sopayla darp ettiği ortaya çıktı. İfadesi alınan zanlı, cesedi yakamaya çalıştığını ancak ceset yanmayınca gömdüğünü itiraf etti.

Konya’nın Güneysınır ilçesinde ilçede çay ocağı işletmecisi 42 yaşındaki Yıldırım Uyan’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bağlı ekipler, ilçe genelinde güvenlik kamerası görüntülerini incelemesinin ardından Uyan’ın husumetli olduğu kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlının Yıldırım Uyan’ı arabayla çarptıktan sonra sopayla darp ettiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri bulundu.

Polis ekiplerinin inceleme yaptığı güvenlik kamera görüntülerinde, Ali Osman K.’nin kendisine ait otomobil ile yolda yürüyen Yıldırım Uyan’a çarptığı yaklaşık 7 dakika boyunca sopa ile darp ettikten sonra aracına alarak olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

'CESET YANMAYINCA GÖMDÜM'

Yapılan çalışmanın ardından zanlı Ali Osman K.’ya ulaşan ekipler, kendisinin Yıldırım Uyan’ı görmediğini söylemedi. Bunun üzerine savcılıktan alınan izin ile gözaltına alınan şüpheli Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Polis sorgusunda suçunu itiraf eden cinayet zanlısı ifadesinde şunları söyledi:

“Yıldırım Uyan ile çay satış meselesi nedeniyle aramızda geçmişe dair bir husumet var. Olay günü kendisini takip edip boş bir yolda çarptım. Daha sonra aracımda bulunan sopa ile darp edip etkisiz hale getirdikten sonra aracıma alarak önce ahıra götürdüm burada darp ederek öldürdükten sonra yanıma benzinde alarak dağlık alana götürerek orada cesedi yakamaya çalıştım ancak ceset yanmayınca gömdüm”

ŞAHSIN BÜTÜN KEMİKLERİ KIRILMIŞ

Cinayet Büro Amirliği bağlı ekipler zanlının Yıldırım Uyan’ı gömdüğü alana giderek yer tespitinde bulundu. Zanlı Ali Osman K.’nın tarifi üzerine Yıldırım Uyan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Ceset otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopside olayda hayatını kaybeden Yıldırım Uyan’ın bütün kemiklerinin kırıldığı belirlendi. Cinayeti itiraf eden şüpheli ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN