Böcek ilacı skandalında yeni gelişme

Böcek ilacı skandalında yeni gelişme

Konya'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan zehirlenme olayında, ev ilaçlaması yapan ikinci zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan yabancı uyruklu Ahmet el M'nin tutuklanmasıyla birlikte olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı ikiye yükseldi.

Konya'nın Meram ilçesinde Uluırmak Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bir binada Abdülkerim El A. isimli şahsın evine yapılan böcek ilaçlamasının ardından 7 kişi zehirlenmiş, hayatını kaybeden çocuk ve zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda ev ilaçlaması yapan şahsın yabancı uyruklu Ahmet el M olduğu tespit edilmiş ve yakalanarak gözaltına alınmıştı. Bugün yapılan işlemlerin ardından savcılığa çıkartılan zanlı, sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından tutuklanan diğer şahıs Abdülkerim El A, ilaçlamayı sosyal medyadan tanıştığı bir kişiye yaptırdığını belirtmişti. Emniyet birimleri, olayın detaylarını aydınlatmak ve sorumluları belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Zanlıların, ilaçlama sırasında kullanılan kimyasalları kontrolsüz bir şekilde kullanmış olabilecekleri üzerinde duruluyor. Mahkeme kararıyla tutuklanan zanlılarla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN