Başkan Deveciler’den 23 Nisan mesajı

Başkan Deveciler’den 23 Nisan mesajı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. Yılını büyük bir gurur ve mutlukla kutluyoruz.
23 Nisan bizim için öylesine bir tarih değildir. Bir ulusun küllerinden yeniden doğuşu Milli Mücadeleyi yürütecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıl dönümüdür. Egemenliği kayıtsız şartsız millete veren, bugüne dek insanlığın geliştirdiği en iyi yönetim şekli olan, demokrasinin temelini oluşturan Millet Meclisimiz 23 Nisan 1920'de açılmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Milli iradenin temsil edildiği Büyük Millet Meclisimiz; Halkından aldığı güç ile yürüttüğü Kurtuluş Savaşının kazanılmasının ardından Milletimizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak birçok inkılaplar yapmış, gelişen ve yükselen Türkiye’nin sarsılmaz güvencesi olmuştur.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi ile ülkemizi ilgilendiren siyasal, ekonomik, iç ve dış her türlü kararların sadece Türk Ulusuna ait olduğu, başkaca hiçbir ülkenin veya yabancı kuruluşların bu kararlarda hükümranlık hakkı olamayacağı ve egemenlik haklarımızdan kısmen veya tamamen vazgeçme anlamına gelen her tür teslimiyetçi siyasal anlayışlara kesinlikle izin verilemeyeceğini ifade eden Milli Egemenliğimizi de kutladığımız bugünün değeri ve anlamı bizler için tarifsiz bir gurur ve mutluluk kaynağıdır.

Tüm dünyada emsali görülmemiş bir şekilde bu önemli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak hediye etmiştir. Türk çocukları da her yıl bu mutlu günlerini tüm dünya çocuklarıyla paylaşmakta, tüm dünyaya sevgi, barış, iyilik mesajı vermektedirler.

Türk Milletinin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. Kuruluş yıl dönümünde, tüm hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor. Bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN