Ankara'daki yangın 16 saat sonra kontrol altında

Dün Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda çıkan ve gece boyu devam eden yangın, 16 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde İvedikköy Mahallesi'ndeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına Ankara, Etimesgut ve Sincan itfaiye ekipleri ile AFAD, OGM, THK, DHİM, EGM ve jandarma ekiplerince yoğun şekilde müdahale edildi.

1.jpg

YAVAŞ: CAN KAYBI YOK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da olay yerine giderek ekiplerin çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Mansur Yavaş yaptığı açıklamada "Ankara İtfaiyesindeki izindeki personel dahil bütün personel yangına müdahale ediyor. Can kaybı yok. Havadan müdahale başladı" dedi.

1-002.jpg

Gece boyu da devam eden yangın, ekiplerin 16 saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları sürüyor.

1-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN