ABB 'Her kadının hakkı' diyerek harekete geçti! Artık ücretsiz olacak: Her ay alabileceksiniz

ABB 'Her kadının hakkı' diyerek harekete geçti! Artık ücretsiz olacak: Her ay alabileceksiniz

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ‘Her kadının hakkı’ diyerek harekete geçti. Bu kapsamda yapılan çalışmalar doğrultusunda, başkent kadınlarına her ay ücretsiz olarak ped desteği verilecek. İşte detaylar…

Hijyenik ped erişiminin her kadının hakkı olduğunu söyleyerek harekete geçen ABB, yine gönülleri fethetti. Bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarını sonlandıran belediye, başkentli kadınlara yeni destek müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sonuçlanan çalışma doğrultusunda, başkentte yaşayan kadınlara her ay ücretsiz olarak ped desteği sağlanacak.

AYDA 1 KERE HİJYENİK PED DESTEĞİ VERİLECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi aracılığı ile kadınlara her ay 1 paket hijyenik ped desteği verecek olan belediye, hijyenik pedlerin hiçbir ücret ödemeden kadınlara ulaştırılacağını söyledi.

abb-ucretsiz-ped-desetgi-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN