Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava

Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'ya konserlerinde sahneye geç çıktığı için hayranları tarafından dava açıldı. Saatlerce sahneye çıkmayan Madonna tepkilerin hedefi olurken, dava açan hayranların avukatları 'Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunu' belirtti.

ABD'nin başkenti Washington federal mahkemesinde cuma günü açılan bir davada ünlü pop yıldızı Madonna'nın üç hayranı, şarkıcıyı aralık ayında Capital One Arena'da verdiği her iki konserde de sahneye iki saat geç çıkarak yasaları çiğnemekle suçladı.

'DİNLEYİCİLERİ SICAK BİR ORTAMDA BEKLEMEYE ZORLADI'

Hayranların avukatları, "Tüketicileri sıcak ve rahatsız bir ortamda, sahne performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" diye yazdı. Ünlü şarkıcıya daha önce de hayranları tarafından 'ertesi gün işe gitmek için erken kalkmak' zorunda kaldıkları gerekçesiyle dava açılmıştı.

'HER ZAMAN GEÇ KALIYORUM'

Davacılar, aynı zamanda 18 Aralık'taki New York konseri sırasında Madonna'nın, "Geç kaldığım için üzgünüm.. Hayır, üzgün değilim, ben buyum... Her zaman geç kalıyorum." dediğini belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN