Bülent Tuncay: 4 puan gruptan çıkmamıza yeter| Basın Tribünü

Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Aktürk, spor dünyasındaki son gelişmeleri yorumladı. UEFA EURO 2020'nin oynanan ilk maçlarını yorumlayan Tuncay, Türkiye milli takımının Galler'i yenip İsviçre ile berabere kalırsa şampiyon olabileceğini söyledi: 4 puan gruptan çıkmamıza yeter.

Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Aktürk, KARAR TV'de izleyicileri ile buluşuyor. Spor dünyasındaki son gelişmeler, KARAR TV'nin sevilen programı Basın Tribünü'nde konuşuluyor.

UEFA EURO 2020'de oynanan ilk maçların değerlendirildiği programda Tuncay, şampiyonluk ihtimalimizi masaya yatırdı. Tuncay, Galler'i yenip İsviçre ile berabere kalırsak şampiyon olabileceğimizi söyledi:

"4 puan gruptan çıkmamıza yeter."

Şenol Kaluç, milli takımımızın ilk oyuna çok kötü başladığını ve saha diziliminin yanlış olduğunu söyledi.

Gökhan Aktürk ise "Milli takım havasını Türkiye'den uzak tutmak gerek" diyerek oyuncuların milli takım havasına girdiklerinde başarısız olduklarına dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN