İbrahim Tatlıses'in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

İbrahim Tatlıses'in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

İbrahim Tatlıses, evlenmeye hazırlandığı Gülçin Karakaya ile kameralar karşısına geçti. Ünlü türkücünün dördüncü kez evlilik hazırlığı yaptığı magazin dünyasında konuşuluyor. İşte, Gülçin Karakaya biyografisi...

Bir dönem Genç Parti'den milletvekili adayı ve AK Parti'den de milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, bir kez daha dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Magazin medyasını meşgul haberlerin ardından gelin adayı Gülçin Karakaya'nın hayat hikayesi merak konusu oldu.

İBRAHİM TATLISES İLE GÜLÇİN KARAKAYA'NIN ARASINDAKİ YAŞ FARKI

68 yaşındaki İbrahim Tatlıses, kendisinden 42 yaş küçük sevgilisiyle kameraların karşısına geçti. Bodrum'da yaz aylarının tadını çıkaran Tatlıses ile bir süredir birlikte olduğu Karakaya'nın eğlenceli anları objektiflere yansıdı.

7 çocuk ve 9 torun sahibi olan ünlü türkücünün, dördüncü kez evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses daha önce Adalet Durak, 1979-1982 yılları arasında Perihan Savaş, 2011-2013 yılları arasında Ayşegül Yıldız ile evli kalmıştı. Tatlıses'in; İdo Tatlıses, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Ahmet Tatlı, Elif Ada Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adlarında 7 çocuğu bulunuyor.

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

İbrahim Tatlıses'in yeni eşi olması beklenen Gülçin Karakaya hakkında henüz pek bilgi bulunmuyor. Karakaya'nın 26 yaşında olduğu biliniyor.

1994 doğumlu olan Gülçin Karakaya, 2020 yılı itibariyle 26 yaşındadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN