Serenay Sarıkaya'nın oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinden ikinci sezon müjdesi

Serenay Sarıkaya'nın oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinden ikinci sezon müjdesi

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Hakan Kurtaş gibi isimlerin yer aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin ikinci sezonunun çekileceği açıklandı. Ece Yörenç imzalı dizinin ilk sezonu, mayıs ayında Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Ay Yapım’ın Netflix için çekilen 'Kimler Geldi, Kimler Geçti' dizisinin ikinci sezon çalışmalarına başlandı. Geçtiğimiz yaz ilk sezonu çekilen dizinin başrolünde Serenay Sarıkaya yer alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bertan Başaran’ın yönettiği dizinin ikinci sezon çekimlerinin haziran ayının ikinci haftası başlaması planlanıyor. Ece Yörenç’in yazdığı dizinin kadrosuna yeni bir jönün de katılacağı kulislerde konuşulan söylentiler arasında.

İLK SEZON MAYIS'TA

Bertan Başaran’ın yönettiği dizinin ilk sezonunun yeni bir değişiklik olmazsa mayıs ayında Netflix’te yayınlanması planlanıyor.

Serenay Sarıkaya’nın avukat Leyla rolüne hayat verdiği 8 bölümlük dizinin ilk sezonunda Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Boran Kuzum, Bade İşcil, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat, Sümeyra Koç ve Laçin Ceylan gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN