Sandık Kokusu'na sürpriz transfer: Ünlü oyuncu kadroda

Sandık Kokusu'na sürpriz transfer: Ünlü oyuncu kadroda

Yeni yayın döneminde de devam edecek olan “Sandık Kokusu” dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna bir oyuncu daha katıldı. Feri Güler, dizide çiçekçi dükkanı olan “Hülya” karakterini canlandıracak.

Show Tv'nin iddialı yapımlarından “Sandık Kokusu” dizisi çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı diziyi Nezaket Coşkun yönetiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Meriç Aral’ı buluşturan dizinin kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı.

1-013.jpg

'HÜLYA' GELİYOR

Usta oyuncu Feri Güler, “Sandık Kokusu” dizisiyle anlaştı. Güler sevilen dizide çiçekçi dükkanı olan “Hülya” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Hülya’nın diziye kızıyla beraber katılacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN