Netflix'te yayınlanan The Platform filminin 2'ncisi geliyor! The Platform 2'den ilk görseller

Netflix'te yayınlanan The Platform filminin 2'ncisi geliyor! The Platform 2'den ilk görseller

Netflix'in popüler filmlerinden olan The Platform'un 2'incisi geliyor! Heyecanla beklenen The Platform 2'den ilk görseller geldi! Netflix, film için "çok yakında" diyerek duyurdu...

İspanyol yapımı korku filmi The Platform, 2019 yılında çıkış yaparak dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanmıştı. Netflix platformunda 2020 yılında yayınlanan film, ilginç konusuyla dikkat çekmiş ve büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Netflix, şimdi bu başarılı yapıma devam edecekleri haberiyle hayranlarını heyecanlandırdı.

THE PLATFORM 2'DEN İLK GÖRSELLER

The Platform filminin konusu ne? The Platform 2 ne zaman çıkacak? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Netflix'in resmi hesabından yapılan duyuruda, The Platform'un devam filminin "çok yakında" geleceği doğrulandı ve filmden yeni görseller de paylaşıldı. Filmin yönetmenliğini Galder Gaztelu-Urrutia'nın üstlendiği ve başrollerinde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian'ın yer aldığı belirtildi.

the-platform-2-1.jpg

The Platform, toplumdaki sınıf farklılıklarını benzersiz bir şekilde ele alarak, dikey olarak konumlandırılmış bir hapishanede geçen bir hikayeyi işliyordu. Mahkumlar, günde sadece bir kez üst kattan aşağıya doğru yemek alıyordu ve bu yemeğe ulaşmak için üsttekilerle alttakiler arasında bir mücadele başlıyordu. Alt kattakiler, üstten kalan yemekleri değerlendirmek zorundaydı ve bu durum toplumsal adaletsizlikleri vurguluyordu.

İlk filmin ardından The Platform 2'ye yönelik büyük bir beklenti oluşmuş durumda. Hayranlar, devam filminin ne gibi sürprizlerle dolu olacağını merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN