Bahar dizisinin son bölümüne kimse doyamadı! Doyamayan bir daha izledi: Bir günde milyonlarca kez izlendi

Bahar dizisinin son bölümüne kimse doyamadı! Doyamayan bir daha izledi: Bir günde milyonlarca kez izlendi

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ı ekranlarda izleyenler doyamadı. İzleyen bir daha izledi! Son bölümüyle milyonları ekrana kilitledi, dizi bittikten sonra herkes o platformda tekrarını izledi. Bir günde milyonlarca kez izlendi...

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar izleyicilerini ekrana kilitlemeyi yine başardı. 10. bölümün YouTube üzerinden yayınlanmasının ardından milyonlarca izleyici YouTube üzerinden diziyi izledi.

BİR GÜNDE 10 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Her bölümü ilgiyle izlenen dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından bu kez izleyiciler YouTube'a akın etti. 10. bölümün yüklenmesinin ardından bir gün içinde milyonlarca izlendi. İzlenmes sayısı 10 milyonun üzerine çıktı.

Her bölümüyle reyting rekoru kıran dizi, bir gün içinde 10 milyondan fazla izlenmesiyle yine popülerliğini ortaya koydu.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN