İstanbullular montları geri çıkarın! Sıcaklık 5-6 derecelere kadar inecek: O iki gün çok kritik…

İstanbullular montları geri çıkarın! Sıcaklık 5-6 derecelere kadar inecek: O iki gün çok kritik…

Havalar tam ısındı derken tekrar soğumaya başlaması vatandaşların dengesinin bozarken İstanbul için önemli bir uyarı geldi. Hava sıcaklığı 5-6 derecelere kadar düşecek. Özellikle de o iki günde dikkat. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Bu sene kış mevsimini ülke genelinde tam anlamıyla yaşayamadık. Ülkenin yüksek kesimleri dışında şehir merkezlerine beklenen kar yağışı yaşanmazken yaz günleri ise kendini erken göstermeye başladı. Öyle ki Nisan ayında yüksek sıcaklıkların olduğu günler yaşandı. Şimdi de havalar tam ısındı derken yağışlar arka arkaya geldi. Bazı şehirlerde sel götürürken İstanbul için soğuk hava uyarısı yapıldı.

yeni-proje-2-003.jpg

İŞE GİDERKEN KALIN GİYİNİN

Hava durumuna ilişkin sık sık paylaşım yapan Hava Forum sayfası İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren bir uyarı paylaştı. Sayfanın aktardığı bilgilere göre İstanbul’da Pazartesi ve Salı sabahı sıcaklıklar ciddi derecede düşecek. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İstanbullular pazartesi sabahı işe giderken erken saatlerde sıcaklık 5-6 derecelerde olacak. Pazartesi ve salı sabahı olmak üzere şu 2 sabah soğuk olacak. Yağış yok. Öğlenleri ılık, güneşli. Sadece gece ve sabaha dikkat...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN