İstanbullular müjde! Kentin göbeğinde ormanın içinde çay 6 lira tost 25 lira: İBB'den büyük hizmet

İstanbullular bu hizmet karşısında sevinçten havaya uçacak. Hem çayınızı hem tostunuzu sudan ucuz fiyata içebileceğiniz bu yer kentin göbeğinde sizleri bekliyor. Üstelik yemyeşil ormanın içinde doğayla baş başa kalabilirsiniz. İşte detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni sosyal tesisiyle gündeme geldi. Söz konusu bu yerin hem konumu hem de fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. İnsanların akın akın ziyaret ettiği bu sosyal tesiste sudan ucuza kahvaltı yapabileceğiniz gibi aynı zamanda doğa manzarasıyla ruhunuza nefes aldırabilirsiniz.

6 LİRAYA ÇAY 25 LİRAYA TOST

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan bu sosyal tesis özellikle de hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor. Hem doğal çehresiyle hem yemyeşil alanlarıyla hem yürüyüş yerleri ile insanları cezbederken tesisteki yiyecek-içecek fiyatları ile de ön plana çıkıyor.

yeni-proje-25.jpg

Halihazırda görmeye alışkın olmadığımız fiyatlarla insanlara hizmet verilirken çay fiyatından ayran fiyatına kadar oldukça makul rakamlar sunuluyor. Öyle ki dışarıda 10 liraya çay içip 25 liraya tost yemek imkansız iken burada mümkün. İşte tesisin ön plana çıkan yiyecek-içecek fiyatları:

Büyükşehir Çalışıyor X hesabında yer alan habere göre, İBB’nin Beşiktaş’taki yeni sosyal tesisindeki fiyatlar:

•Kahvaltı Tabağı: 65 TL

•Tost: 25 TL

•Hamburger: 60 TL

•Pide: 65 TL

•Köfte: 90 TL

•Çay: 6 TL

•Ayran: 10 TL

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir