Öğrencilere 3 günlük tatil müjdesi! MEB talimatı verdi: Çalışan veliler o tarihe kadar kendini hazırlasın

Öğrencilere 3 günlük tatil müjdesi! MEB talimatı verdi: Çalışan veliler o tarihe kadar kendini hazırlasın

Milyonlarca öğrenciyi yakında ilgilendiren yeni bir tatil haberi geldi. Öğrenciler bu 3 günlük tatil müjdesiyle adeta havalara uçacak. Çalışan veliler o tarihe kendinizi hazırlayın. İşte konuya ilişkin detaylar…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, milyonlarca insanı ilgilendiren eğitim konusuna ilişkin yeni düzenlemeleri kamuoyu ile paylaştı. Bu kapsamda öğrencileri, öğretmenleri, velileri yakında ilgilendiren bir tatil haberi geldi. Yerel seçimlere sayılı günler kala sürpriz bir tatil kararı eğitim gündemindeki yerini aldı.

yeni-proje-43.jpg

SEÇİM HAFTASINDA TATİL OLACAK MI?

Türkiye, 31 Mart 2024 günü yerel seçimler için sandık başına gidecek. Seçimler yalnızca siyasi arenayı değil insanların normal günlük hayatlarını da etkiliyor. Özellikle de okullara seçim sandıkları kurulduğu için seçimden sonraki gün okulların temizlenmesi, eski düzenine getirilmesi zaman alıyor. Hal böyle olunca milyonlarca öğrenci ve veli seçimden sonraki gün okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

yeni-proje-44.jpg

MİLYONLARCA ÖĞRENCİYE 3 GÜN TATİL

A Haber’de yer alan habere göre, 31 Mart yerel seçimlerinden sonraki gün okulların temizlenmesi ve eski düzenine getirilmesi için 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okullar tatil olacak. Bu sayede milyonlarca öğrenci seçim haftasının olduğu cumartesi, pazar ve pazartesi tatil olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN