O ilde yaşayanlar otobüse ücret ödemeyecek! Belediye duyurdu: Herkese ücretsiz

O ilde yaşayanlar otobüse ücret ödemeyecek! Belediye duyurdu: Herkese ücretsiz

Otobüs kullanacaklara müjde! O ilde yaşayanlar otobüse ücret ödemeyecek! İstediğiniz her yere ücretsiz gidebilirsiniz, belediye duyurdu! 7'den 70'e herkese ücretsiz...

Antalya'da otobüs yolculuğu yapacak olanlara Antalya Büyükşehir Belediyesi, önemli bir duyuruda bulundu. Otobüse binerken ücret ödemeyeceksiniz.

23 NİSAN'DA ANTALYA'DA ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA HİZMETİ

Antalya Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 23 Nisan’da ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda vatandaşların kutlamalara rahat ulaşım sağlamaları için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

23 Nisan Salı günü, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi plakalı otobüsler, ANTRAY ve nostalji tramvayı, bayram coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 23 Nisan’da ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı belirtildi. Bu kapsamda, vatandaşlar belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayını ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN