Gelecek-Saadet'in 'hayat pahalılığı araştırılsın' teklifi reddedildi

Gelecek-Saadet'in 'hayat pahalılığı araştırılsın' teklifi reddedildi

Gelecek-Saadet TBMM Grubu’nun, ülkedeki hayat pahalılığı sorununu ele almak için TBMM’ye sunduğu meclis araştırması teklifi AK Parti-MHP oylarıyla reddedildi.

Gelecek-Saadet TBMM Grubu, ülkedeki hayat pahalılığı sorununa dikkat çekmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla önemli bir adım attı. Grup, özellikle emekliler ve dar gelirli çalışanlar başta olmak üzere vatandaşların karşı karşıya kaldığı ekonomik zorlukları ele almak için Meclis'te bir araştırma açılmasını talep etti.

Grup adına söz alan Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, ülkedeki yüksek yaşam maliyetinin detaylı bir şekilde incelenmesi ve çözüm yollarının belirlenmesi gerektiği vurgulandı. Mevcut durumun özellikle emekliler ve dar gelirli kesimler üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çektiği açıklamasında Şahin, Anayasa'nın 98. Maddesi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü'nün ilgili maddeleri gereğince bir Meclis araştırması açılması gerektiği ifade etti.

AK PARTİ-MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ

Gelecek-Saadet TBMM Grubu'nun ülkenin ekonomik ve sosyal sorunlarını ele almak ve vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla attığı bu adım Ak Parti-MHP oylarıyla reddedildi.

İşte Gelecek-Saadet TBMM Grubu’nun TBMM’ye sunduğu Meclis Araştırması teklifi:

11.jpg

22.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN