Derin uykusundan bu kez erken uyandı! Koca dev şehre indi her yeri tarumar etti

Derin uykusundan bu kez erken uyandı! Koca dev şehre indi her yeri tarumar etti

Sıcak havalar yüzünü göstermeye başladı derin uykusundan ilk kez uyandı. Kış bir kış uykusunu daha sonlandıran koca dev şehre iner inmez ortalığı tarumar etti. İşte koca devin korkutan anları…

Soğuk havalar ile birlikte dağa kaçan ayılar sıcak havaları görür görmez şehre indi. Bursa Uludağ'da derin uykusundan uyanan dev ayı şehre iner inmez ortalığı birbirine kattı. Aç karnını doyurmak için tüm konteynırları tek tek deviren koca ayının o anları ise anbean kayıt altına alındı. İşte koca devin korkutan anları…

KOCA DEVİN UYKUSU TAMAMLANDI

Uludağ'da kış uykusundan uyanan ayı, şehre inerek çöp konteynırlarında yemek aramaya başladı. O anlar çevredekiler tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

aw156863-01.jpg

Uludağ Sarıalan’da kayda geçen görüntüler vatandaşları da korkuttu. Kış uykusunu sonlandırıp şehre inen ayı çöp konteynırlarını karıştırırken bütün kovaları da tek tek devirdi. Koruyucu köpeklerin seslerine uyanan çevre halkı ise gördükleri manzara karşısında şaşırdı.

aw156863-02.jpg

DAĞA KAÇTI…

Bölgede yer alan koruyucu köpeklerin ayı rahatsız etmesi üzerine bir süre daha yemek arayan dev ayı ardından ormanlık alana doğru yöneldi. Bir süre sonra gözden kaybolan ayının o anları ise vatandaşların kamerasına saniye yansıdı.

aw156863-04.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN