Bir kez gelen her yıl geliyor! Az kişi biliyor ama çok yakında herkes keşfedecek! Türkiye’nin en güzel köyü…

Bir kez gelen her yıl geliyor! Az kişi biliyor ama çok yakında herkes keşfedecek! Türkiye’nin en güzel köyü…

Türkiye'nin farklı noktalarında farklı doğal ve kültürel güzellikler gelenleri hayran bırakıyor. Türkiye'de en çok turist çeken illerden biri olan Balıkesir bu köyü ile dilden dile dolanıyor. Çok az kişinin bildiği bu yer yakında herkes tarafından keşfedilecek. Yeşil ve mavinin birbirine karıştığı bu köyü kimse keşfetmeden ilk gezen siz olun.

Birbirinden güzel köyleriyle herkese hayran bırakan Balıkesir, doğal ve kültürel güzellikleri bir arada bulunduruyor. Bir kez gelen her yıl bu köye gelmek istiyor yeşil ve mavinin eşsiz ahengi herkesi büyülüyor. Yaz ayları yaklaşırken tarihi ve turistik mekanlarda araştırılmaya başladı. 2024'ün damga şehri Balıkesir olacak.

BALIKESİR'DE GÖRÜLMESİ GEREKEN YERLER

Balıkesir denildiğinde birçok kişinin aklına Yiğitler Köyü geliyor. Deniz, kum, güneş derken huzur dolu bir tatilin adresi de Yiğitler Köyü oluyor. Huzur ve tatilin birleştiği bu köyde gelenler geri dönmemek için elinden gelen bütün çabayı gösteriyor. Balıkesir'in en çok sevilen köyleri şu şekilde yer alıyor;

balikesir-3.jpg

1. Avşa Adası: Denizin ve Doğanın Buluştuğu Cennet

2. Yiğitler Köyü: Huzur Dolu Bir Tatil Köyü

3. Ayvalık: Tarihi ve Doğal Güzelliklerin Harmanı

4. Sarımsaklı: Altın Sarısı Kumsallar

5. Cunda Adası: Tarihi ve Kültürel Zenginlikler

6. Ören: Geniş Plajları ve Mavi Bayrağıyla Öne Çıkan Tatil Yeri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN