Algida kamyonunu protesto etmişlerdi: Saadet Partisi o öğrencilere dondurma dağıtacak

İstanbul Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerin Algida markasının dondurma kamyonunu protesto etmesinin ardından, Saadet Partisi çocuklara dondurma dağıtma kararı aldı.

İstanbul Ümraniye'deki Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler, okul bahçesinde karşılaştıkları ve İsrail'i desteklediği iddia edilen Algida markasına ait dondurma kamyonunu protesto etti. Bu durum, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Çocukların bu cesur davranışı karşısında Saadet Partisi harekete geçti. İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, öğrencilere yönelik bir destek açıklaması yaparak, protesto eden öğrencilere dondurma ikram edeceklerini duyurdu.

20570-74195.jpeg

Ömer Faruk Yazıcı

Yazıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bazen koskoca ülkelerin yapamadığını minik bedenli koca yürekliler yapar. Gurur duydum helal size be. Önümüzdeki hafta bu okuldaki tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize dondurma ikramımız olacak. Okul çıkışı görüşmek üzere arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN