Yıldız Holding şirketlerinden ramazana özel kampanya

Yıldız Holding şirketlerinden ramazana özel kampanya

Yıldız Holding ve şirketleri, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören enflasyona karşı mücadele kapsamındaki indirim kampanyasını bu yıl da Ramazan ayında tekrarlıyor. Kampanya, perakende sektörünün önde gelen devleri ŞOK Marketler, Bizim Toptan ve SEÇ Marketler ile birlikte Ülker ve Kerevitaş ürünlerinin de dahil olduğu geniş bir ürün yelpazesiyle tüketicilere avantajlı alışveriş fırsatı sunacak.

Yıldız Holding'in geniş tedarik zinciri ve binlerce üreticinin katkısıyla gerçekleştirilen dev kampanyasında, Ramazan ayı boyunca çeşitli gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yüzde 45'e varan indirimlerle satışa sunulacak.

Bu sayede milyonlarca kişi Türkiye genelinde bu indirimlerden faydalanabilecek, Ramazan sürecinde bütçelerine katkı sağlayabilecekler.

yeni-proje-3-001.jpg
Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü

'RAMAZAN AYINDA TÜKETİCİLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTEDİK'

Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, Holding çatısı altındaki gıda ve perakende şirketlerinin uzun yıllardır tüm Türkiye’ye kaliteyi ve ucuzluğu bir arada sunduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

“ŞOK Marketler, Bizim Toptan ve Seç Marketler gibi perakende şirketlerimiz uzun zamandır Türkiye’de fiyat istikrarını koruma adına önemli bir işlev üstleniyor. Aynı şekilde gıda ve atıştırmalık alanında da Ülker ve Kerevitaş gibi köklü şirketlerimizle vatandaşlarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunuyoruz. İçinde bulunduğumuz küresel enflasyon ortamında ürün fiyatlarımızı doğrudan etkileyen maliyet artışlarını, mümkün olduğunca tüketicilerimize yansıtmamak adına tedbirler alıyoruz. Bu yıl tedarikçilerimizin de destekleriyle yüzlerce farklı üründe indirime giderek, Ramazan ayında tüketicilerimizin yanında olmak istedik. Önümüzdeki süreçte de enflasyonla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN