Patatesi kesip şakaklara koymak bakın ne işe yarıyor? Gününüzü zehir eden o dertten hemen kurtaracak

Patatesi kesip şakaklara koymak bakın ne işe yarıyor? Gününüzü zehir eden o dertten hemen kurtaracak

Patatesin gıda olarak yararının yanında bir de bu varmış! Patatesi kesip şakaklara koymak bakın ne işe yarıyor! Gününüzü zehir eden o dertten hemen kurtaracak...

Baş ağrısı, günlük yaşamı olumsuz etkileyen yaygın bir rahatsızlıktır. Migren, beyin zonklaması gibi daha ciddi durumların yanı sıra, susuzluk, yorgunluk veya aşırı stres gibi nedenlerden dolayı da ortaya çıkabilir.

BAŞ AĞRISI İÇİN PATATES ÇÖZÜMÜ

Sabaha çivi gibisiniz! Gribi 1 gecede geçiren "patates çorabı" yöntemi

İlaç kullanmak istemeyenler için doğal çözümler bulunuyor. Birçok bitki, sebze ve meyvenin baş ağrısını hafifletmede etkili olduğu biliniyor. Ancak geçmişten günümüze en yaygın ve etkili yöntemlerden biri olan "patates sarmak" adeta mucizevi sonuçlar doğuruyor.

Patates, genellikle kızartmasıyla tanınsa da, baş ağrısını hafifletmede etkili bir çözüm olarak da kullanılıyor.

Patatesin ağrı kesici özelliği nedeniyle, ağrı kesici ilaçlara bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için ideal bir alternatif olabilir.

Baş ağrısı başladığında, şakaklarınıza patates dilimlerini sargı bezi yardımıyla sabitleyerek kullanabilirsiniz. Kısa sürede ağrılarınızın azaldığını gözlemleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN