Yıldız Holding 'Senenin Yıldızları'nı seçti

Yıldız Holding 'Senenin Yıldızları'nı seçti

Yıldız Holding'in öncü ve yenilikçi ruhunu yansıtan etkinlik olan "Senenin Yıldızları" ödül töreni, 16. kez düzenlendi. Bu yıl, 75 bin çalışanın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, dünyanın dört bir yanından gelen 180 proje arasından seçildi. Değerlendirme sürecinde, çeşitlilik ve kapsayıcılık ile çevresel sürdürülebilirlik gibi önemli alanlara özel ödüller de verildi.

Yıldız Holding'in büyük bir zenginlik olarak gördüğü çeşitlilik ve kapsayıcılık, özellikle vurgulanarak, firmada bu değerlerin benimsenmesi ve projelerin bu doğrultuda geliştirilmesi teşvik edildi. Ödül töreni aynı zamanda, liderlerin ifade ettiği gibi, çalışanların başarılarını kutlama ve gelecekte de değer üretme azimlerini pekiştirme fırsatı sundu.

Etkinlikte ödül alan projeler arasında hızlı büyüme, operasyonel mükemmellik, pazarlama kampanyaları, inovasyon, dijital dönüşüm ve sosyal sorumluluk gibi çeşitli kategoriler yer aldı. Her bir ödül, Yıldız Holding'in iş dünyasında ve toplumda pozitif bir etki yaratma çabasının bir göstergesi olarak kabul edildi.

"Senenin Yıldızları Ödül Töreni", Yıldız Holding'in yenilikçi ve öncü kimliğini vurgulayan, çalışanların yaratıcılığını ve tutkusunu kutlayan önemli bir platform olarak öne çıkıyor. Bu tören aynı zamanda, şirketin küresel değerlerine olan bağlılığını ve toplumda nasıl bir fark yaratabileceğinin altını çiziyor.

yeni-proje-1-001.jpg
Mehmet Tütüncü

Ödül töreninde, çevresel sürdürülebilirlik ve çeşitlilik ve kapsayıcılık gibi kritik alanlara yönelik olarak verilen özel ödüller de dikkat çekti. Bu ödüller, Yıldız Holding'in sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda çevresel ve toplumsal alanlarda da etkisini gösterme çabasının bir parçası olarak kabul edildi.

yeni-proje.jpg

16’INCI SENENİN YILDIZLARI ÖDÜLLERİNİ KAZANAN PROJELER:

Büyümeye Katkı: Teremyağ gururla sunar: 2023'te en hızlı büyüyen marka (Kerevitaş)

Operasyonel Mükemmellik: Operasyonel Mükemmellik ile Kapasite Artışı ve Kayıp Azaltma (pladis Türkiye)

En İyi Pazarlama Kampanyası: McVitie's True Originals Kampanyası (pladis UK)

En İyi Pazar Payı Gelişimi: Sadece Boğaza İyi Değil, Pazar Payında da En İyi (pladis Türkiye)
İnovasyon: Meyve ve Sebzelerin Raf Ömrünü Uzatma Yöntemine Yenilikçi Yaklaşım (ŞOK Marketler)

Dijital Dönüşüm: Makinelerin Yükselişi (pladis Türkiye)

İnsana Yatırım: OPeRa Sahne Alıyor (Yıldız Holding)

Mutluluk: Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Besleyici Bisküvi (pladis Türkiye)

Sosyal Medya Kahramanları: Sıfırdan Lezzetli Bir Youtube Kanalı Oluşturma: Hamur Bizim İşimiz (Kerevitaş)

Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü - “Çevresel Sürdürülebilirlik”: Küresel Ölçekte Lider ESG Performansı: Ülker'in Entegre Sürdürülebilirlik Vizyonu

“Çeşitlilik ve Kapsayıcılık”: Nöroçeşitlilik Ağı (pladis Birleşik Kralllık ve İrlanda)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN