Ülker çikolata, yeni reklam yüzü olarak Afra Saraçoğlu'nu seçti

Ülker çikolata, yeni reklam yüzü olarak Afra Saraçoğlu'nu seçti

Türkiye'nin önde gelen çikolata markalarından Ülker, yeni reklam kampanyasının yıldızı olarak genç ve başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu'nu tercih etti. "Her günün en güzel anı" sloganıyla yola çıkan reklam filmi, hem dijital ortamlarda hem de televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Nielsen verilerine göre 30 Eylül 2022 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında çikolata pazarında ciro bazında lider konumunda olan Ülker Çikolata, Afra Saraçoğlu ile gerçekleştirdiği bu yeni kampanya ile çikolatanın günlük hayatta nasıl bir keyif kaynağı olduğunu gözler önüne seriyor. Reklam filmi, Afra Saraçoğlu'nun bir gününü takip ederek, çikolatanın hayatımıza kattığı tatlı anların önemine dikkat çekiyor.

Afra Saraçoğlu'nun doğal ve samimi tavırlarıyla bezeli reklam filmi, izleyicilere her günün tadını çıkarma mesajı veriyor. Ülker Çikolata'nın bu yeni reklam yüzü seçimi, markanın yenilikçi ve taze yüzlerle iş birliği yapma stratejisini de gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN