ŞOK Marketler'den fahiş fiyat iddialarına net cevap: Gerçek fiyatlar açıklandı

ŞOK Marketler'den fahiş fiyat iddialarına net cevap: Gerçek fiyatlar açıklandı

ŞOK Marketler zinciri, sosyal medya ve haber portallarındaki fahiş fiyat iddialarına yanıt verdi. Yanlış bilgilere karşı gerçek fiyatları açıklayan Şok Market, kurumun enflasyonla mücadeledeki öncü rolüne dikkat çekti.

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren ve fiyat politikalarıyla dikkat çeken ŞOK Marketler zinciri, son zamanlarda bazı haber portallarında ve sosyal medyada kendisine yöneltilen fahiş fiyat iddialarına resmi bir açıklama ile yanıt verdi. Söz konusu iddialar, market zincirinin çeşitli temel gıda ürünlerinde aşırı fiyat artışları uyguladığını öne sürüyordu. İddialara göre, kırmızı mercimek 74,95 TL, nohut 124,95 TL, kuru fasulye 129,95 TL, Osmancık pirinç 92,50 TL, baldo pirinç 104,95 TL ve patates ise 27 TL fiyat etiketleriyle satışa sunulmuştu.

Ancak ŞOK Marketler, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve söz konusu haberlerin yanıltıcı bilgiler içerdiğini belirterek, Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'nın bir parçası olarak uygulanan indirimler ve 'Win' sadakat programı aracılığıyla sunulan avantajlarla müşterilerine en uygun fiyatları sunduğunu vurguladı. Market zinciri, Ocak 2023'ten itibaren 1000 temel ihtiyaç ürününde fiyatların sabitlendiğini, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında ek indirimler yapıldığını ve bu politikaların sektörde öncülük eden bir uygulama olduğunu ifade etti.

whatsapp-image-2024-02-11-at-23-28-12-1.jpeg

GERÇEK FİYATLAR VE ŞEFFAFLIK VURGUSU

ŞOK Marketler, iddiaların aksine gerçek fiyat listesini de kamuoyu ile paylaştı. Buna göre; kırmızı mercimek 29,50 TL, nohut 47 TL, kuru fasulye 58 TL, Osmancık pirinç 46,50 TL, baldo pirinç 58,50 TL ve patatesin fiyatı ise 14,95 TL olarak belirlendiğini duyurdu. Bu fiyatlarla ŞOK, müşterilerine piyasa koşullarının çok altında ürün sunmaya devam ettiğini ve enflasyonla mücadelede önemli bir rol oynadığını belirtti.

Şirket ayrıca, 81 ilde faaliyet gösteren ve 45 bini aşkın çalışanıyla Türk halkına sürdürülebilir ve uygun fiyatla gıda arzı sağlama konusunda fedakarca çalıştığını, rekabetçi koşullar içinde en alt limitte fiyatlar belirleyerek sektörde örnek teşkil ettiğini vurguladı.

MÜŞTERİ VE TOPLUMA KARŞI SORUMLULUK

ŞOK Marketler, yanıltıcı haberlere karşı şeffaflığını ve müşteri odaklı yaklaşımını koruyarak, gerçek ve doğru bilginin önemine dikkat çekti. Market zinciri, enflasyonla mücadelede attığı adımlarla ve sunduğu ekonomik fiyatlarla tüketicilerin bütçesine katkıda bulunmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN