Sabiha Gökçen'e Bluesky Awards 2023'te yedi ödül

Sabiha Gökçen'e Bluesky Awards 2023'te yedi ödül

Sabiha Gökçen, Bluesky Awards 2023'te yedi ödüle layık görüldü. havacılık endüstrisinde başarısını taçlandıran Sabiha Gökçen, 'Havacılık Başarı Ödülleri' kategorisinde 'Yılın Dijital Havalimanı' seçilip 'Havacılık Proje Ödülleri'nde altı farklı projesiyle ödüllerine kavuştu.

'Bluesky Awards 2023' Ödülleri'nde Sabiha Gökçen Havalimanı, yedi ödülün sahibi oldu.

İstanbul Sabiha Gökçen'nin (İSG) yapmış olduğu açıklamaya göre; Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen (İSG), 'Bluesky Awards 2023'te 'Havacılık Başarı Ödülleri' kategorisinde 'Yılın Dijital Havalimanı' seçilirken 'Havacılık Proje Ödülleri' kategorisinde 6 projesiyle jüri komisyonunca ödülünün sahibi oldu.

8213372.jpg

İSG'nin 'Havacılık Proje Ödülleri'nde layık görüldüğü ödüller, Yılın Havacılık Erişilebilirlik Projesi: Otopark Süreçlerinin Dijitalleştirilmesi Projesi, Yılın Havacılık Teknoloji Projesi: Danışma için E-Translator Projesi, Yılın Havacılık Tasarım Projesi: Kadıköy-Raylardan Havalara Metro Tasarım Projesi, Yılın Havacılık Yeşil Inovasyon Projesi: SAWCycle E-Atık Geri Dönüşüm Projesi, Yılın Havacılık Sosyal Sorumluluk Projesi: Saygı Gülümsetir Farkındalık Projesi ve Havacılıkta İlkler ve Başarılar Ödülü: Türkiye'nin İlk Havalimanı Sadakat Programı ISG Portpal Projesi oldu.

8213371.jpg

Bluesky Awards 2023’e Avustralya, Amerika, İngiltere, Singapur, Almanya, Dubai, Japonya, İtalya, Fransa, Polonya, Estonya ve Gine Cumhuriyeti gibi ülkelerden birçok firma katıldı.

8213373.jpg

İstanbul Beykent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Bluesky Awards 2023: 'Uluslararası Havacılık Ödülleri' Ödül Töreni’nde kazananlar ulusal ve uluslararası jüri üyeleri ve 'dijital itibar ajansı' tarafından tarafsız olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN