Piyasalarda yükseliş tam gaz: Dolar rekor seviyede, euro yine 34 TL'yi gördü

Piyasalarda yükseliş tam gaz: Dolar rekor seviyede, euro yine 34 TL'yi gördü

Bu hafta peş peşe rekor kıran dolar ve euroda bugün de yükseliş sürüyor. Dolar, rekor seviyesi olan 31,38 TL seviyesine yeniden yükselirken, euro da ilk kez iki gün önce ulaştığı 34 TL sınırını bir kez daha gördü.

Döviz kurundaki yükseliş son günlerde daha da katlanırken, dolar ve euro, bu hafta art arda rekor kırdı. Euro geçtiğimiz gün ilk kez 34 TL sınırını aşıp yeniden düşüş kaydetti. Haftanın son işlem gününde ise piyasalarda yine yukarı ivmeli hareket sürüyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, bugün yükselişini sürdürerek 31,3897 seviyesine gelip yeniden rekor seviyesine ulaştı. Doların önceki kapanışı ise 31,2334 seviyesinden gerçekleşmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bugün yeniden 34 TL seviyesine kadar ulaşan euro/TL de, 09.20 itibarıyla 33,8949 seviyesinden işlem görüyor. Euro, önceki kapanışını da 33,8268 seviyesinden yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN