JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı

JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı

Yıldız Holding, genç yeteneklere yönelik özel staj ve işe alım programı olan "JOB Genç Yetenek Programı 2024" için başvuruların başladığını duyurdu. Üniversite 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencileri ile yeni mezunların bu programa katılabileceği belirtilirken, başvuruların son tarihinin 15 Nisan 2024 olduğu açıklandı.

Yıldız Holding, genç yeteneklere yönelik özel staj ve işe alım programı olan "JOB Genç Yetenek Programı 2024" için başvuruların başladığını duyurdu. Üniversite 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencileri ile yeni mezunların katılabileceği program için son başvuru tarihi 15 Nisan 2024 olarak belirlendi.

MESLEKİ DENEYİM VE GELİŞİM FIRSATI

Bu programa katılarak gençlere, Yıldız Holding bünyesinde mesleki deneyim ve gelişim fırsatı sunulacak. Programa başvuru yapabilecek adaylar arasında farklı bölümlerden yeni mezunlar, yüksek lisans öğrencileri, üniversite 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencileri bulunuyor. JOB Genç Yetenek Programı 2024, genç yeteneklere iş yaşamıyla ilgili kapsamlı bir deneyim elde etme imkanı sunmayı hedefliyor.

Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, JOB Genç Yetenek Programı'nın iş dünyasında en uzun soluklu programlardan biri olduğunu belirterek, iş dünyasındaki dönüşümle birlikte yeni yeteneklere duyulan ihtiyacın arttığını ifade etti. Aydın, Yıldız Holding olarak mevcut yeteneklerin sürekli gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda yeni yetenekler için cazip bir işveren olmayı önemsediklerini vurguladı.

bahattin-aydin-foto.jpgYıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın

HER YIL 30 BİNİN ÜZERİNDE ADAY BAŞVURUYOR

Aydın, JOB Genç Yetenek Programı'nın potansiyeli yüksek genç yeteneklere Holding bünyesinde şirketlerde stajyer veya yeni mezun çalışan olarak deneyim kazandıracak, öğrenme ve gelişim olanakları sunacak ve kariyerlerini taçlandıracak bir program olduğunu belirtti. Her yıl 30 binin üzerinde adayın başvurduğu bu programın sektörde çalışan deneyimli profesyonellerin kariyerlerinde başlangıç noktası olması Aydın için mutluluk verici olduğunu ifade etti.

JOB Genç Yetenek Programı 2024'e başvuru yapmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlara programın titizlikle hazırlandığını ve başvurularını yapmalarını öneren Aydın, güçlü ve başarılı bir kariyer hedefleyen adayları programa davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN