İstanbul, Ankara ve İzmir'de binlerce kişiye ekmek kapısı açılıyor! Danimarka'nın devi Türkiye pazarına giriş yaptı

İstanbul, Ankara ve İzmir'de binlerce kişiye ekmek kapısı açılıyor! Danimarka'nın devi Türkiye pazarına giriş yaptı

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere binlerce kişiyi istihdam edecek yeni ekmek kapısı açılıyor! Danimarka'nın devi artık Türkiye'de...

Son yıllarda perakende sektöründe Türkiye'ye giriş yapan marka sayısı hızla artıyor. Danimarka'nın ünlü züccaciye ve hediyelik eşya mağaza zinciri Flying Tiger Copenhagen, Türkiye pazarına Karaca Grup ile ortaklık yaparak giriş yapıyor. İki şirket arasında İstanbul'da gerçekleştirilen imza törenine, Karaca Grup İcra Kurulu Üyesi Sami Hotak ve Flying Tiger Copenhagen Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Aarup Mikkelsen katıldı.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'E MAĞAZA AÇACAK

Danimarkalı Flying Tiger Copenhagen Türkiye pazarını giriyor - Avrupa Gazete İngiltere gazete Londra gazete Londra Türk ingiltere türk avrupa türk gazeteler

Ekim ayında ilk mağazasını İstanbul'da açmayı planlayan Flying Tiger Copenhagen, aynı zamanda online kanallar aracılığıyla da Türkiye'deki tüketicilere ulaşacak. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir'de 10 mağaza açacaklarını belirten Sami Hotak, Türkiye genelinde 5 yıl içinde 100'den fazla mağaza açarak 800'den fazla kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Hotak, özellikle AVM'lerden markaya yoğun talep geldiğini ve bu nedenle bu bölgelerde hızlı bir şekilde mağaza açmayı planladıklarını dile getirdi. Flying Tiger Copenhagen'ın Türkiye'de ciddi bir fan kitlesi olduğunu belirten Jens Aarup Mikkelsen ise Türkiye pazarına duydukları güveni vurguladı.

1988 yılında Kopenhag'da "Zebra" adıyla başlayan ve 1995'te "Tiger" ismini alan şirket, bitpazarı ve bir milyoncu konseptiyle faaliyet gösteriyor. Türkiye'de hızlı bir yayılma planı doğrultusunda faaliyet göstermeyi hedefleyen Flying Tiger Copenhagen, Türk tüketicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN