Büyük yapı market zincirinin iflası istendi

Büyük yapı market zincirinin iflası istendi

Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük yapı marketlerinden biri olan Tekzen'in iflası istendi. Sem Danışmanlık tarafından Tekzen'e açılan iflas davasının duruşması 15 Şubat'ta görülecek.

HalkTV'de yer alan habere göre, yapı malzemeleri firması Tekzen’in istifası istendi. İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davaya göre, Tekzen’e yönelik davayı açan firma Sem İnternet Reklam Hizmetleri Danışmanlık A.Ş.

Dava dosyasına göre Sem Danışmanlık A.Ş., Tekzen Ticaret ve Yatırım A.Ş.’ye karşı icra takibi başlattı. Tekzen tarafı takibe itiraz etti. Bu kez Sem Danışmanlık avukatları, itirazın iptali ve şirketin iflasına karar verilmesini istedi.

Söz konusu davanın duruşması ise önümüzdeki 15 Şubat’ta görülecek.

Temeli 1995 yılında atılan, 120 milyon TL sermayeli Tekzen, yapı marketi sektöründe Koçtaş ve Bauhaus’tan sonra sektörün 3’üncü önemli firması olma özelliği taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN