Akaryakıtta yine tabela değişikliği: Benzinin litre fiyatı 42 lirayı aştı

Akaryakıtta yine tabela değişikliği: Benzinin litre fiyatı 42 lirayı aştı

Motorine gelen 2 lira 56 kuruşluk büyük zammın ardından, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine de zam geldi. Yapılan 1 lira 79 kuruşluk zam sonrası benzin fiyatları İstanbul'da 41, İzmir'de de 42 lirayı aştı.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki istikrarsız gidişat nedeniyle akaryakıt fiyatlarındaki değişkenlik de devam ediyor. Motorine geçtiğimiz gün gelen 2 lira 56 kuruşluk zammın ardından bu gece de benzine zam geldi. Benzin fiyatı, gece yarısı itibarıyla 1 lira 79 kuruş arttı.

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gelen zammın ardından İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litresi 41 lira 13 kuruş, Avrupa Yakası'nda ise 41 lira 22 kuruş oldu.

Ankara'da da benzinin litresi 41 lira 92 liraya yükseldi.

İzmir'de de 42 lira 13 kuruş oldu.

Dün gece de motorine yapılan zamla fiyatlar 2 lira 56 kuruş artmış, İstanbul'da motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 45 TL'yi aşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN