İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir kaza geçirdi: Makam aracı ters döndü

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir kaza geçirdi: Makam aracı ters döndü

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in içinde bulunduğu resmi araç, seyir halindeyken başka bir araçla çarpışarak takla attı. Kazada, bakanın aracının kırmızı ışıkta geçtiği öğrenildi. Olayda 3 kişi yaralandı. Ben-Gvir’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, trafik kazası geçirdi. Ramle kentinde meydana gelen kazada, araç seyir halindeyken başka bir araçla çarpışması sonucu araç ters döndü. İsrailli bakanın aracının kırmızı ışıkta geçtiğini belirtilirken, kazada 3 kişi yaralandı.

9140705.jpg

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanlığı Ofisi tarafından yapılan açıklamada, bakanın durumunun iyi ve bilincinin açık olduğu belirtildi. Polis kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldığını aktardı.

İsrail medyası, Ben Gvir’in makam aracının son aylarda çok sayıda trafik ihlali yaptığına dair raporların olduğunu belirtti.

Ben Gvir, geçtiğimiz yıl aracının kırmızı ışıkta geçmesi sonucu başka bir kazaya daha karışmıştı. İbrani medyası da Gvir’in şoförüne trafik kurallarına uymaması yönünde talimat verdiğini bildirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN