THY hakkında şok eden iddia! Ünlü hava yolu şirketi küçülmeye mi gidiyor? Çalışanlarını tek tek işten çıkarmaya başladı

THY hakkında şok eden iddia! Ünlü hava yolu şirketi küçülmeye mi gidiyor? Çalışanlarını tek tek işten çıkarmaya başladı

THY hakkında şok eden iddia ortaya çıktı. Ünlü hava yolu şirketinin bu adımı ‘Küçülmeye mi gidiyor’ sorusunu akıllara getirdi…

İddialara göre THY’de 100-110 çalışan, herhangi bir gerekçe gösterilmeden icra kurulu kararı ile işten çıkarıldı. AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın aktardığı bilgiye göre, Türk Hava Yolları’nda 100 ila 110 arasında değişen sayıda personel hiçbir gerekçe göstermeden icra kurulu kararıyla işten çıkarıldı. İşten çıkarılan bazı personellere emeklilik teklif edildiği, ancak kabul etmemeleri üzerine onların da iş akdinin feshedildiği belirtildi.

thy-isten-cikarma-1.jpg

TÜM SOSYAL HAKLARINI ALACAKLAR

İşten çıkarılanlar arasında bir tane de avukat yer alırken, 100’ü aşkın personelin işten çıkarılma gerekçeleriyle ilgili bir bilgi yer almıyor.

Ancak işten çıkarılanların tüm sosyal haklarının ödeneceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN