Arda Turan canlı yayında Fatih Terim'i hedef aldı! Galatasaraylı taraftarları kızdıran açıklama: ''Belhanda krizi...'

Arda Turan canlı yayında Fatih Terim'i hedef aldı! Galatasaraylı taraftarları kızdıran açıklama: ''Belhanda krizi...'

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, canlı yayında Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'i hedef alan açıklamalara imza attı.

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor'u şampiyonluğa taşıyarak gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan genç teknik adam Arda Turan, canlı yayında Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'i hedef aldı. Genç teknik adamın Terim'e yönelik açıklamaları özellikle sosyal medyadaki sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Arda Turan, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularının yanıtladı.

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a kaybedilen şampiyonluk hakkında konuşan Arda Turan, Beşiktaş'ın söz konusu sezonda Galatasaray'dan daha iyi oynadığını ve bu nedenle şampiyonluğa ulaştığını vurgulayarak o dönem sarı-kırmızılı ekibin başında yer alan Fatih Terim'i üstü kapalı şekilde hedef aldı.

Genç teknik adamın açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Arda Turan açıklamasında şu ifadeler kullandı:

"Her sene en iyi oynayan şampiyon oluyor. 1 golle şampiyonluk kaybettiğimiz sezon Beşiktaş bizden daha iyi oynadığı için şampiyon oldu. Bizde Belhanda krizi, o bu... Ben hep buna inanırım"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN