Filistin Kızılayı: 8 çalışanımız 47 gündür gözaltında

Filistin Kızılayı: 8 çalışanımız 47 gündür gözaltında

Filistin Kızılayı, İsrail güçleri tarafından 9 Şubat'ta gözaltına alınan 7 çalışanının 47 gün sonra serbest bırakıldığını, ancak 8 üyenin hala gözaltında olduğunu açıkladı.

Filistin Kızılayı (PRCS), dün yaptığı açıklamada, İsrail kuvvetlerinin 9 Şubat’ta gözaltına aldığı 7 çalışanının 47 gün sonra serbest bırakıldığını fakat 8 çalışanının hala gözaltında olduğunu açıkladı.

PRCS, açıklamasında “İsrail işgal güçleri, 09/02/2024 tarihinde Al Amal Hastanesi'ne yapılan baskın sırasında gözaltına alınan Filistin Kızılay ekiplerinden 7 tutukluyu, işgal hapishanelerinde 47 gün geçirdikten sonra serbest bıraktı. Bunlar arasında Gazze'deki Ambulans ve Acil Servis Müdürü Muhammed Ebu Musabeh de bulunuyor. Bu arada, işgalciler şu anda akıbetleri bilinmeyen 8 PRCS üyesini gözaltında tutmaya devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN