6000 yılından geldiğini iddia eden kişi sosyal medyanın gündeminde

6000 yılından geldiğini iddia eden kişi sosyal medyanın gündeminde

Gelecekten geldiğini öne süren bir "zaman yolcusu" olduğunu söyleyen, 6000 yılından geldiğine dair iddiaları ve bu iddiaları fotoğraflarla desteklemeye çalışan bir kişi, sosyal medyada büyük ilgi çekti. Zaman yolcusunun anlattıkları, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Son zamanlarda sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken ve kendini "zaman yolcusu" olarak tanımlayan gizemli bir adam, dünyanın 6000 yılında nasıl görüneceğine dair çarpıcı iddialarda bulundu. İsmi gizli tutulan bu kişi, iddialarını desteklemek amacıyla 6000 yılında yaşadığını öne sürdüğü bir şehrin görüntülerini paylaştı.

6000 BİN YILINDAN GELDİĞİNİ İDDİA EDİYOR

Genç adamın anlatımına göre, 1990'lı yıllarda başlatılan ve insanları zamanda ileriye göndermeyi amaçlayan gizli bir programın bir parçası olduğu iddiası, internet kullanıcıları arasında heyecan ve şüphe uyandırdı. 4000 yıl ileriye giderek geleceğe tanıklık ettiğini öne süren zaman yolcusu, 6000 yılında tıp, hükümet ve teknolojide yaşanan ilerlemelerin bugünün dünyasını adeta ilkel göstereceğini belirtiyor.

Zaman yolculuğu sürecinde karşılaştığı zorluklardan bahseden gizemli kişi, "Günümüzden dört bin yıl sonrasına gönderildim. Zaman yolculuğu sürecinde resimler ve diğer materyallerde bozulmalar yaşanabilir. İddialarımın inanılması zor olduğunun farkındayım. Amacım kimseyi kandırmak değil, insanlığın ve dünyanın geleceği hakkında bir mesaj vermek" dedi.

ARKADAŞINI GERİDE BIRAKMIŞ

Gelecekte bir arkadaşını geride bırakmak zorunda kaldığını ve ne yazık ki geri dönerken bu arkadaşını göremediğini belirten yolcu, "İyi bir yerde olduğunu biliyorum. Gelecek bir bakıma ütopya gibi ama ne yazık ki geri dönmeye çalıştığımızda bunu başaramadık. Sadece onu bir kez daha görmek istedim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN