3 parmaklı uzaylı mumyalarının gizemi çözülüyor: Bin yıldan daha eski mumyaların DNA'sı farklı çıktı!

3 parmaklı uzaylı mumyalarının gizemi çözülüyor: Bin yıldan daha eski mumyaların DNA'sı farklı çıktı!

3 parmaklı uzaylı mumyaların gizemi çözülüyor! Bin yıldan bile daha eski olan bu mumyaların DNA testi farklı çıktı! Uzaylı iddiası gündemi sarsmaya devam ediyor...

Meksikalı gazeteci Jaime Maussan'ın geçen yıl Meksika Kongresi'nde Nazca mumyalarını tanıtması, dünya genelinde büyük yankı uyandırdı. Ancak, bu iddiaların ardından skeptikler, mumyaların sahte olduğuna dair önceki raporları gündeme getirdi. Bunun üzerine, Maussan, tridaktil parmaklara sahip yeni bir tür mumya ortaya çıkararak tartışmaları alevlendirdi.

DNA'NIN YÜZDE 30'U BİLİNMİYOR

uzayli-mumya-1.webp

TGRT Haber'in haberine göre belgeselci Serena DC ve film yapımcısı Michael Mazzola, üç parmaklı bir canlının kalıntılarını bulduklarını öne sürdü. Yapılan röntgen ve muayeneler, bu cisimlerin insan eliyle yapılmadığını gösterdiğini iddia ettiler. Ayrıca, yapılan DNA testlerinin, mumyaların bin yıldan daha eski olduğunu ortaya koyduğu belirtildi. Ayrıca belgeselciler tarafından "1.2 metre uzunluğundaki kalıntıların DNA'sından bunların genetiğinin değiştirildiği tespit edildi. DNA'nın yüzde 30'u bilinmiyor" açıklaması yapıldı.

12 MART'TA DAHA FAZLA BİLGİ VERİLECEK

uzayli-mumya.webp

Belgeselciler, önümüzdeki hafta "uzaylı kalıntıları" olduğunu iddia ettikleri detayları paylaşacaklarını duyurdu. Maussan ise, cesetlerin gerçek olduğunu savunmaya devam ediyor ve bunların bilimsel incelemesinin Mexico City'deki bir laboratuarda yapılacağını ve canlı olarak Batı Hollywood'daki medya kuruluşlarına yayınlanacağını söyledi.

12 Mart'ta gerçekleşecek etkinlikte, Maussan'ın önceki mumyalar hakkında daha fazla bilgi vereceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN