Survivor Ersin Korkut neden elendi? Ersin neden diskalifiye oldu? Köpeği Mes neden öldü?

Survivor Ersin Korkut neden elendi? Ersin neden diskalifiye oldu? Köpeği Mes neden öldü?

Survivor 2020’de duygu dolu anlar yaşandı. Geçen günlerde oynanan futbol oyununda sakatlanan Ersin Korkut ile ilgili Acun Ilıcalı bir açıklama yaptı ve yarışmacının elendiğini söyledi. Peki Ersin Korkut neden elendi ya da neden diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı köpeğinin öldüğünü söyledi mi? Mes neden ve nasıl öldü? Tüm bilgiler KARAR.com'da...

Geçen günlerde oynanan futbol oyununda sakatlandıktan sonra MR’ı çekilen Ersin Korkut’la ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yarışmacının Survivor’a devam edemeyeceği, TV8’in patronu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Konseyde yaşanan duygusal anların ardından Survivor izleyicileri, ‘Ersin Korkut neden elendi? Acun, Ersin’e köpeğinin öldüğünü söyledi mi? ve Mes neden öldü?’ sorularına yanıt aradı. Konuya dair detaylar haberimizde…

ERSİN KORKUT NEDEN ELENDİ?

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, eleme konseyinde ekran başındakileri ve adadakileri şoke eden bir açıklama yaptı. Ersin Korkut’un yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyen Acun’un ağzından dökülen sözcükler, şok etkisi yarattı. Geçen günlerde oynanan futbol maçında sakatlık geçiren ve ardından MR’ı çekilen Ersin Korkut’un, doktor kararı ile yarışmaya devam edemeyeceği duyuruldu.

Çok iyi haberler verdiklerini ancak bu defa çok kötü bir haber vereceğini söyleyen Acun Ilıcalı, Ersin’in futbol oyununda sakatlandığını anımsatarak, çekilen MR’ın İstanbul’a gönderildiğini ve hiç beklenmedik bir haber aldıklarını aktardı. Doktor Metin Kuş’un yaptığı kontrollerin ardından Ersin Korkut’un yarışmaya devam edemeyeceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bu sezon Survivor’da kendisi için en beklenmedik veda olduğunu kaydetti. Ilıcalı, bu vedanın en üzüldüğü an olduğunu vurguladı.

ERSİN’İN İLK AKLINA ÖLEN KÖPEĞİ 'MES' GELDİ

Survivor 2020’de yaşadığı sakatlığın ardından diskalifiye olan Ersin Korkut, konseyde yaptığı açıklamaların ardından duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Diskalifiye olduğunu öğrenen Ersin, ayrılır ayrılmaz ilk olarak İstanbul’da köpeğini görmeye gideceğini söyledi. Mes’in kendisini sakallı görünce ne tepki vereceğini merak ettiğini kaydeden Ersin Korkut, köpeğinin öldüğünden habersiz…

ACUN ILICALI, ERSİN KORKUT’A KÖPEĞİ MES’İN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ Mİ?

Köpeğiyle ilgili konuşan Ersin Korkut, yarışmada duygu dolu anlar yaşatırken, Acun Ilıcalı ise Ersin’e köpeği Mes’in öldüğünü söyleyemedi. Eleme konseyinde yaptığı açıklamanın ardından Ersin’e dönerek, ‘Çekim dışında bir şey konuşacağız’ diyen Acun Ilıcalı’nın bu sözleri, ‘Mes’in ölüm haberini verecek’ şeklinde yorumlandı.

MES NASIL ÖLDÜ?

Ersin Korkut, çok sevdiği köpeği Mes'i Survivor yarışmasındayken bakması için bir kardeşine emanet etmişti. Mes, bir araba çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Ersin Korkut'un akrabası Yılmaz Erdoğan ise Acun Ilıcalı'dan ricada bulunarak, köpeğinin ölüm haberini orada Ersin'e verilmemesini istemişti. Acun Ilıcalı da tüm ekibe bunu tembihlemiş ve Ersin'e köpeğinin öldüğü haberi verilmemişti. Bir iletişim oyunu kazanan Ersin ise köpeği ile ilgili şu diyaloğu yapmıştı;


SURVİVOR ERSİN KORKUT KİMDİR?

8 Kasım 1977'de Hakkâri'de doğan Ersin Korkut, sinemacı, yazar, yönetmen ve tiyatrocu akrabası Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adım attı. İstanbul'a gelmeden önce memlekette taksi şoförlüğü yaptı. İstanbul'a ilk geldiğinde pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışırken, kendi ayakları üzerinde durmayı başardı. İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramayan Ersin Korkut'un Merter'de pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin'i Beşiktaş Kültür Merkezi'ne (BKM) getirdi.

2000'de BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başlayan Ersin Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor ismindeki tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark eder. Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Erdoğan; Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kapar. Ardından Cem Yılmaz ile beraber Doritos reklamlarında oynayan Ersin Korkut'un bu reklamdaki, 'Doktor bu ne?' repliği, herkesin ağzına dolanmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki tiplemeleriyle de herkesin gönlünde taht kurdu.

Ersin Korkut'un köpeği mes:

Ersin Korkut'un Survivor'a veda ettiği ada konseyinin görüntüleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN